Home

[Let op: Site is under reconstruction]
Aangenaam, Annemiek is mijn naam. Via #SprankelSpel wil ik de Sprankelkracht van mensen vergroten. Hiervoor creëer ik workshops, sprankelsessies en ervaringen:

* waarvan mensen helderheid, verfrissing, positieve energie en sprankelogen en sprankelharten krijgen;
* waardoor ze hun blik verbreden & verdiepen;
* waardoor ze in beweging komen;
* waardoor ze creëren en bezig zijn (in hun werk en leven) met dat waar ze van houden;

Heb jij een droom, wil je die waarmaken, maar weet je niet goed hoe? Dan kijk en denk ik graag oplossingsgericht met je mee om jou je doel te laten bereiken.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
                                                                                             – Eleanor Roosevelt

Mijn bedrijf heet SprankelSpel, omdat ik met behulp van speelse oefeningen, speelse uitdaging, oplossingsgericht coachen en bestaande (bord)spellen mensen wil helpen om via gesprek, stilte, beweging en spel de Sprankel(kracht) in hun ogen (en hart) te herontdekken, in die gebieden waar ze dat nodig hebben (op privé- of werkgebied).

‘Play’, ‘Flow’ en oplossingsgericht werken wordt in de positieve psychologie gezien als een heel waardevol middel om verandering te creëeren. Daarom werk ik  onder meer met spellen over Talenten, over Kernwaliteiten, over Omdenken en over Transformatie. Ook heb ik Het SprankelSpel ontwikkeld. Momenteel is dat nog in Try Out fase.

Als je niet van ‘spelen’ houdt, kun je ook ‘gewoon’ met me in gesprek of een stiltesessie boeken. Maar wat let je om het eens te proberen?

Als #Sprankelkatalysator help ik je met ’n frisse blik op jouw situatie, met heldere inzichten, met toffe, rakende teksten en met innovatieve beelden. Het enige wat ik doe is de sprankel, die al in jouw kern aanwezig is, zichtbaar te maken. Ik help je om die af te stoffen, te laten vonken of te ‘herontdekken’…

Op het snijvlak van creativiteit, verwondering, innovatie en technologie voel ik mij het beste thuis. Ik zet alle instrumenten die ik in huis heb in, om positieve beweging bij jou te faciliteren. Je kunt me inzetten als diep luisteraar, sprankelversneller, dialoogbegeleider, beweegfacilitator, oplossingsgericht coach & beeldmaker.

Het heeft mijn voorkeur om diepgang met de lichtheid en speelsheid van ‘spel’ en hartelijke, oprechte aandacht te combineren. Samen gaan we aan de slag om licht te werpen op zaken die voor jou nog troebel zijn, of ‘onder ’t stof’ zitten. Het liefst faciliteer ik bij ’t vergroten van je helderheid over wat jij nodig hebt om weer met sprankelogen en een sprankelhart de wereld in te stappen en datgene te doen waarbij je ogen blijven stralen.

Ik zet graag beweging, creatieve oplossingen, innovatie of een stroomversnelling in gang… in gesprek, in dialoog, in stilte, met spel, tekst of beeld… Voor iedereen die met me in gesprek gaat, wordt dit een nieuwe combinatie van:

  • de rust van stilte & natuur;
  • oprecht en met échte aandacht luisteren;
  • mijn aangeboren enthousiasme;
  • m’n oplossingsgerichte blik
  • en -soms confronterende- directheid en sprankeltalent ;-).